actueel

ADG dienstengroep wil Nederland vooruit helpen door samenwerking en inclusiviteit in de maatschappij te bevorderen. Waar een wil is, is een Wij. Daar geloven wij in. Om dat te realiseren, neemt ADG meerdere initiatieven – en dat blijft niet onopgemerkt. We zijn geregeld in het nieuws. Die berichten delen we hier graag.

Neem voor persvragen contact op met Sander Haas, merkmanager bij ADG.
s.haas@adgdienstengroep.com

 

ADG dienstengroep verkoopt Timing uitzendbureau aan PROMAN

14 juni 2022

ADG dienstengroep is voornemens haar dochterondernemingen Timing, InPerson, Persoonality, Doordoeners en Youbahn aan de Franse internationale PROMAN groep te verkopen. Hiermee doet ADG afstand van haar portfolio aan personeelsdiensten. De voorgenomen verkoop past in de langjarige strategie om meer focus te leggen op de facilitaire dienstverlening. ADG behoudt een minderheidsbelang om de overgang soepel te laten verlopen.

  Lees meer

Vacature: ADG zoekt directiesecretaresse

24 mei 2022

Voor het directiesecretariaat in Almelo zoeken wij voor minimaal 32 uur per week een DIRECTIESECRETARESSE

Lees meer

ADG dienstengroep nu ook actief in BOA’s door overname MB-ALL

28 december 2021

ADG dienstengroep, de holding boven onder andere schoonmaakorganisatie Asito en uitzendbureau Timing, neemt 100% van de aandelen van MB-ALL over. MB-ALL detacheert BOA’s, juristen en adviseurs rondom het thema Veiligheid en leefbaarheid. Met deze overname verbreedt ADG haar portfolio in dienstverlening in de openbare ruimte.

Lees meer

PERSBERICHT:
ADG-dochter HEYDAY Facility Management versterkt marktpositie met overname ArrangeGroup

4 november 2021

Overname vormt grote speler op gebied van consultancy- en interim dienstverlening

HEYDAY Facility Management, onderdeel van ADG dienstengroep, neemt facilitair dienstverlener ArrangeGroup over. Alle activiteiten van ArrangeGroup worden opgenomen in de services op het gebied van integrated facility management, consultancy- en interim van HEYDAY. Hierdoor groeit het bedrijf uit tot 700 medewerkers en is daarmee de grootste dienstverlener voor consultancy en interim in Nederland. Deze overname past in het streven van ADG dienstengroep om haar facilitaire portefeuille kwalitatief uit te breiden.

Lees meer

Ron Steenkuijl treedt toe tot bestuur Maatschappelijke Alliantie

11 oktober 2021

De Maatschappelijke Alliantie verbindt publiek-private partijen om zo gezamenlijk effectief te werken aan oplossingen voor complexe, maatschappelijke vraagstukken. Per oktober 2021 gebeurt dit onder voorzitterschap van Dave Ensberg-Kleijkers die de rol van Jan Peter Balkenende overneemt. Ook Ron Steenkuijl neemt vanaf dit moment zitting in het bestuur. Jan Peter Balkenende: “Juist de doe-kracht van de alliantie is belangrijk. Samen met bedrijven, fondsen en betrokken burgers werken aan concrete activiteiten en creatieve interventies.’

Lees meer

ADG test 27.500 eigen medewerkers en klanten

29 juli 2021

Oktober 2020 richtte ADG dienstengroep 18 eigen Corona-testlocaties in. Door het hele land konden de 42.000 medewerkers van de 11 ADG-bedrijven, maar ook alle klanten en hun medewerkers zich kosteloos laten testen. Met de uitslag binnen 30 minuten in de hand, wisten zij direct of ze aan het werk konden of thuis in quarantaine moesten. Na 27.500 testen, sluiten de ADG-locaties nu hun deuren.

Lees meer

Nieuw hoofdkantoor ADG dienstengroep en Asito officieel geopend

1 juli 2021

Op donderdag 1 juli is het nieuwe hoofdkantoor van ADG dienstengroep en Asito, gevestigd aan het Van Riemsdijkplein 50 in Almelo, officieel geopend door Monique en Rozemarijn van Riemsdijk. ‘Het is heel bijzonder om op 1 juli, de geboortedag van mijn vader en oprichter van ons bedrijf Joop van Riemsdijk, dit nieuwe pand officieel te openen’, aldus Monique van Riemsdijk, voorzitter van de Raad van Commissarissen van ADG dienstengroep.
Lees meer

Daan Hendriks benoemd tot CFO en Sander Haas nieuwe Merk Manager ADG

2 juni 2021

Met ingang van 1 juni 2021 is Daan Hendriks benoemd tot CFO van ADG Dienstengroep en komt Sander Haas de organisatie versterken als Merk Manager ADG.
Lees meer

Hoofdkantoor Asito en ADG dienstengroep verhuist naar Van Riemsdijkplein Almelo

29 maart 2021

Het hoofdkantoor van Asito en ADG dienstengroep verhuist uiterlijk eind juli 2021 van de Plesmanweg in Almelo naar het Van Riemsdijkplein, naast ‘Erve Asito’, het stadion van Heracles Almelo. Met de verhuizing naar dit bestaande kantoorpand zetten Asito en ADG een stap voorwaarts. Het zes verdiepingen tellende kantoorpand biedt voldoende ruimte, heeft een goede bereikbaarheid en betreft een mooie zichtlocatie. “We hebben al jaren een bijzondere samenwerking met Heracles Almelo. Naast hoofdsponsor zijn we ook naamgever van het stadion. Om ons nieuwe hoofdkantoor op deze unieke locatie te kunnen vestigen, is bijzonder. We kijken letterlijk uit op ‘Erve Asito’. Alsof het zo heeft moeten zijn”, aldus Bob Mols, algemeen directeur van Asito.
Lees meer

ADG-congres opnieuw ingepland voor 11-11-2021

17 februari 2021

In 2020 kon ons ADG-congres vanwege alle aangescherpte corona-maatregelen helaas niet doorgaan. En ook maart, de maand waarin normaalgesproken ons congres plaatsvindt, komt te vroeg. Maar in de Madhouse van deze wereld kijken we uiteraard alvast vooruit. Vandaar dat we het ADG-congres voor dit jaar hebben gepland op donderdag 11 november 2021. De 11e van de 11e, volledig in lijn met het thema The Madhouse.
Lees meerALLEEN ALS ER ÉCHT
IETS TE MELDEN VALT

Belangrijk nieuws over ADG en haar initiatieven kunnen we u ook per e-mail toezenden. Meld u hieronder aan, dan ontvangt u met enige regelmaat alle relevante updates.