Groepsmaatschappijen van ADG

ADG dienstengroep is met elf groepsmaatschappijen actief in de sectoren Schoonmaak & Facility Management, Zorg & Welzijn en Personeelsdiensten. Het zijn stuk voor stuk bedrijven met gemotiveerde en trotse medewerkers, die zich samen inzetten voor tevreden opdrachtgevers.

 

Asito

Asito is één van de grootste schoonmaakorganisaties van Nederland. Voor Asito staat het verbinden van medewerkers en klanten voorop. Alleen zo komen we samen tot de beste resultaten. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie – 'Asito verbindt' – en onze missie: 'Asito levert een schone werk- en leefomgeving met meerWaarde. Asito doet dit door haar medewerkers op een kleurrijke manier te verbinden met klant en maatschappij.'

www.asito.nl

HEYDAY

HEYDAY Facility Management levert kennis, management en capaciteit voor het ontwikkelen van de werk- en woonomgeving. Sinds 2002 helpt HEYDAY zowel kleine als grotere organisaties bij het optimaliseren van facilitaire dienstverlening, werkplekinrichting en huisvesting – van tijdelijke ondersteuning en advies tot conceptontwikkeling en integrale oplossingen. Naast het handelsmerk operational excellence zijn mensen, innovatie en duurzaamheid de pijlers waarmee HEYDAY het verschil maakt, vandaag én morgen. De missie van HEYDAY: Mensen blij en gebouwen beter maken.

www.heydayfm.nl

In Person

In Person helpt klanten om de beste te zijn. Dat bereiken we niet door alleen maar de goede mensen op het goede moment in te zetten. We zijn business partner van onze klanten. Om de ambities van onze klanten te realiseren hebben wij maar één opdracht: getting the job done.

www.inperson.nl

Persoonality

Persoonality, zelfstandig label van Timing, is een van de grootste payroll-organisaties in Nederland. Persoonality wil de beste werkgever zijn – maar dat kunnen we niet alleen. Dat lukt alleen door samen te werken met onze klanten. Door samen met u het werkgeverschap te delen.

Persoonality neemt de administratieve, financiële en juridische lasten en risico's over. Het selecteren, motiveren en functioneren van het team, dat laten we graag aan u over. Zo bundelen we onze krachten en doen we waar we goed in zijn. Samen zijn we de beste werkgever!

www.persoonality.nl

Reparaad

Reparaad is een professionele dienstverlener in de markt van technisch beheer en onderhoud. Het bedrijf biedt een uniek full serviceconcept voor organisaties en instellingen op het gebied van vastgoed en huisvesting, waaronder woningcorporaties, (semi-)overheden, vastgoed- en VVE-beheerders en zorgorganisaties.

Het aanbod van Reparaad omvat repareren, paraatheid en raadgeven en is erop gericht om u volledig te ontzorgen. Reparaad kan integrale verantwoordelijkheid voor de gehele keten dragen, van aanvraag tot facturatie. Voor de bouw- en installatiewerkzaamheden zet Reparaad vakmensen in: gekwalificeerde en betrokken medewerkers, die ook oog hebben voor uw klanten en gasten.

Reparaad is ontstaan uit de gebundelde expertise van ADG dienstengroep, Klein Poelhuis Installatietechniek en Wam & van Duren Bouwgroep.

www.reparaad.nl

The Maintenance Company

The Maintenance Company is een technische dienstverlener met een landelijk dekkend netwerk van gekwalificeerde technische medewerkers. We zijn gespecialiseerd in het efficiënt en flexibel inrichten van de technische service- en onderhoudswerkzaamheden van opdrachtgevers. Onze diensten omvatten service & onderhoud, montage & installatie en keuring & inspectie. Daarbij staan we voor excellente klantbeleving, vakbekwame uitvoering en totale ontzorging.

www.themaintenancecompany.nl

Timing

Flexibiliteit en aanpassingsvermogen zijn vandaag de dag de sleutel tot succes. Als uitzendorganisatie willen wij daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Met mensen die sterk zijn in uitvoerend werk: mensen in de productie, de commercie, de techniek, de logistiek, in het callcenter, de zorg en op kantoor. Zij zijn de ruggengraat van onze economie.

We geloven in de kracht van mensen die doen. Want doeners, dat zijn we zelf ook. We zijn een platte, resultaatgerichte organisatie. We zijn open, betrokken en dagen onze medewerkers uit om te blijven innoveren. Zo maken we volop gebruik van alle digitale mogelijkheden en de nieuwste technieken. Met als uiteindelijk doel: werk en alles eromheen makkelijker, sneller en slimmer organiseren.

www.timing.nl

TSN Zorg en Welzijn

TSN Zorg en Welzijn is sterk in het bouwen aan en behouden van een leefbare wijk. Onze vaste teams kennen de buurt, spreken de taal en weten de weg. We begrijpen wat u nodig heeft en regelen zorg en ondersteuning die past. Dat doen we snel en goed: we zijn ervaren zorgverleners. We zetten slimme technologie in en organiseren ons werk efficiënt. Zo doen we meer met minder, zonder aan kwaliteit in te boeten.

Wij vinden dat zorg iets is van ons allemaal. Daarom hebben we goede afspraken met mantelzorgers, vrijwilligers en andere partijen die in de wijk actief zijn. Zo zijn we echte buurtgenoten en krijgt u de steun en zorg die u verder helpt.

www.tsn-thuiszorg.nl

YOUBAHN

Nieuwe technologieën veranderen de business ingrijpend. Het is nu tijd voor de uitzendwereld. Met YOUBAHN hebben we het uitzenden opnieuw uitgevonden.

YOUBAHN heeft géén vestingen en géén intercedenten. Wel een topteam van recruiters, de beste softwareprogrammeurs en een snel groeiende pool van direct inzetbare enthousiaste en intelligente studenten. Dankzij de inzet van onze slimme technologie en de innovatieve apps is personeel inhuren via YOUBAHN voordeliger dan bij andere uitzendbureaus.

www.youbahn.nl

Ziezodan

Ziezodan is dienstverlener en digitale partner in het vastgoed-onderhoudsdomein. Het digitale platform van Ziezodan koppelt huurders, vastgoedbeheerders en onderhoudsbedrijven aan elkaar om het onderhoudsproces van hun woningen aanzienlijk gemakkelijker en efficiënter te maken.

www.ziezodan.nl

Zorg Diensten Groep

Zorg Diensten Groep werkt vanuit respect voor mensen. Dienstverlening rond het levenseinde is mensenwerk, waardigheid en piëteit moeten daarbij voorop staan.

De bedrijven binnen Zorg Diensten Groep zijn werkzaam voor de gezondheidszorg, het uitvaartwezen, de politie en de overheid. Ze bieden een professionele en innovatieve dienstverlening. Tot de groep behoren:

  • Cura Mortu Orum – professionele schakel tussen zorgaanbieder en uitvaartzorg;
  • Post Mortem Facilities – gespecialiseerd in het vakkundig en respectvol reinigen en desinfecteren van overlijdens- en ongevallocaties;
  • Mortuarium Schiphol – specialist in repatriëring van overledenen;
  • Multiline Meldkamerdiensten – coördinatie van de postmortale dienstverlening rondom een overlijden;
  • Docendo opleidingen – instituut voor professionals en starters in de uitvaart- en postmortale zorg.

www.zdg.nl