De ADG bedrijven

ADG dienstengroep is met acht bedrijven actief in de sectoren Schoonmaak & Facility Management, Zorg & Welzijn en via vier Personeelsdiensten. Het zijn stuk voor stuk bedrijven met gemotiveerde en trotse medewerkers, die zich samen inzetten voor tevreden opdrachtgevers.

 

Asito

Asito is één van de grootste schoonmaakorganisaties van Nederland. Voor Asito staat het verbinden van medewerkers en klanten voorop. Alleen zo komen we samen tot de beste resultaten. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in de visie – 'Asito verbindt' – en missie: 'Asito levert een schone werk- en leefomgeving met meerWaarde. Asito doet dit door haar medewerkers op een kleurrijke manier te verbinden met klant en maatschappij.'

www.asito.nl

HEYDAY

HEYDAY Facility Management levert kennis, management en capaciteit voor het ontwikkelen van de werk- en woonomgeving. Sinds 2002 helpt HEYDAY zowel kleine als grotere organisaties bij het optimaliseren van facilitaire dienstverlening, werkplekinrichting en huisvesting – van tijdelijke ondersteuning en advies tot conceptontwikkeling en integrale oplossingen. Naast het handelsmerk operational excellence zijn mensen, innovatie en duurzaamheid de pijlers waarmee HEYDAY het verschil maakt, vandaag én morgen. De missie van HEYDAY: Mensen blij en gebouwen beter maken.

www.heydayfm.nl

MB-All

Wij zijn MB-ALL. Samen werken wij aan de veiligheid en leefbaarheid van Nederland. Zichtbaar én onzichtbaar. Dat is onze missie. Van beleid tot en met uitvoering: alle expertises hebben we onder één dak. Dat maakt ons uniek in Nederland. Met meer dan 200 gemeenten en overheidsinstellingen als klant zijn wij inmiddels uitgegroeid tot marktleider en kennisspecialist op het gebied van veiligheid en leefbaarheid. En daar zijn we trots op!

www.mball.nl

Reparaad

Reparaad is een serviceorganisatie voor bedrijven en instellingen op het gebied van vastgoed en huisvesting. Denk bijvoorbeeld aan woningcorporaties, (semi-)overheden, vastgoed- en VVE-beheerders en zorgorganisaties. Reparaad verzorgt licht technisch onderhoud en reparaties. Wanneer het de huurder uitkomt. Morgen als het kan. Vandaag als het moet. Met heldere tarieven en real time updates van de status. Zo weet iedereen waar hij aan toe is.

Reparaad waarborgt de staat van het vastgoed. Om de waarde te behouden. Maar bovenal voor een veilige en comfortabele woon- of werkomgeving voor de huurders ervan.

www.reparaad.nl

The Maintenance Company

The Maintenance Company is een technische dienstverlener met een landelijk dekkend netwerk van gekwalificeerde technische medewerkers. We zijn gespecialiseerd in het efficiënt en flexibel inrichten van de technische service- en onderhoudswerkzaamheden van opdrachtgevers. Onze diensten omvatten service & onderhoud, montage & installatie en keuring & inspectie. Daarbij staan we voor excellente klantbeleving, vakbekwame uitvoering en totale ontzorging.

www.themaintenancecompany.nl

TSN Zorg en Welzijn

TSN Zorg en Welzijn is sterk in het bouwen aan en behouden van een leefbare wijk. Onze vaste teams kennen de buurt, spreken de taal en weten de weg. We begrijpen wat u nodig heeft en regelen zorg en ondersteuning die past. Dat doen we snel en goed: we zijn ervaren zorgverleners. We zetten slimme technologie in en organiseren ons werk efficiënt. Zo doen we meer met minder, zonder aan kwaliteit in te boeten.

Wij vinden dat zorg iets is van ons allemaal. Daarom hebben we goede afspraken met mantelzorgers, vrijwilligers en andere partijen die in de wijk actief zijn. Zo zijn we echte buurtgenoten en krijgt u de steun en zorg die u verder helpt.

www.tsn-thuiszorg.nl

Ziezodan

Ziezodan is dienstverlener en digitale partner in het vastgoed-onderhoudsdomein. Het digitale platform van Ziezodan koppelt huurders, vastgoedbeheerders en onderhoudsbedrijven aan elkaar om het onderhoudsproces van hun woningen aanzienlijk gemakkelijker en efficiënter te maken.

www.ziezodan.nl

ZDG

ZDG is een innovatieve en respectvolle dienstverlener voor bedrijven en individuen die te maken krijgen met het ‘levenseinde’. De ZDG-werkmaatschappijen willen op elk vlak dat te maken heeft met het ‘levenseinde’ waarde kunnen toevoegen of creëren. Dit gebeurt altijd op de respectvolle en professionele manier die de situatie vereist.

Tot ZDG behoren:

  • Cura Mortu Orum - Professionele schakel tussen zorgaanbieder en uitvaartzorg
  • Docendo Opleidingen - Opleidingsinstituut in de uitvaart- en postmortale zorg
  • Mortuarium Schiphol - Specialisten in het repatriëren van overledenen naar het buitenland
  • Post Mortem Repatriëring - Verzorgt internationale rouwtransporten van en naar Nederland
  • Infinea - Bereikbaarheidsdienst voor telefonische bereikbaarheid van de uitvaartbranche
  • Post Mortem - Logistieke dienstverlener in de uitvaartsector
  • De Helpende Hand - Dienstverlener voor tijdelijk en vast personeel in de uitvaartbranche

www.zdg.nl

In Person (deelneming)

In Person helpt klanten om de beste te zijn. Dat bereiken we niet door alleen maar de goede mensen op het goede moment in te zetten. We zijn business partner van onze klanten. Om de ambities van onze klanten te realiseren hebben wij maar één opdracht: getting the job done.

www.inperson.nl

Persoonality (deelneming)

Persoonality, zelfstandig label van Timing, is een van de grootste payroll-organisaties in Nederland. Persoonality wil de beste werkgever zijn – maar dat kunnen we niet alleen. Dat lukt alleen door samen te werken met onze klanten. Door samen met u het werkgeverschap te delen.

Persoonality neemt de administratieve, financiële en juridische lasten en risico's over. Het selecteren, motiveren en functioneren van het team, dat laten we graag aan u over. Zo bundelen we onze krachten en doen we waar we goed in zijn. Samen zijn we de beste werkgever!

www.persoonality.nl

Timing (deelneming)

Flexibiliteit en aanpassingsvermogen zijn vandaag de dag de sleutel tot succes. Als uitzendorganisatie willen wij daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Met mensen die sterk zijn in uitvoerend werk: mensen in de productie, de commercie, de techniek, de logistiek, in het callcenter, de zorg en op kantoor. Zij zijn de ruggengraat van onze economie.

We geloven in de kracht van mensen die doen. Want doeners, dat zijn we zelf ook. We zijn een platte, resultaatgerichte organisatie. We zijn open, betrokken en dagen onze medewerkers uit om te blijven innoveren. Zo maken we volop gebruik van alle digitale mogelijkheden en de nieuwste technieken. Met als uiteindelijk doel: werk en alles eromheen makkelijker, sneller en slimmer organiseren.

www.timing.nl

Youbahn (deelneming)

Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel werk. Het platform verbindt ondernemers met uitzendkrachten op het moment dat er voor korte en/of lange termijn behoefte is aan kwalitatief personeel.

www.youbahn.nl