Update – Maatregelen ADG dienstengroep m.b.t. coronavirus

In het hele land gelden aangescherpte maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus. Vanuit ADG dienstengroep volgen we de richtlijnen van het RIVM en hebben we uiteraard de nodige maatregelen genomen. We willen immers niemand onnodige risico’s laten lopen. Graag informeren wij u hoe wij hier vanuit ADG dienstengroep mee omgaan.

Bedrijfsspecifieke maatregelen
Onder ADG dienstengroep vallen verschillende bedrijven met ieder hun eigen statutaire directies. De directie van elke groepsmaatschappij is zelf in de lead voor het nemen van de benodigde maatregelen. Veelal wordt gewerkt met een zogenaamd ‘Corona’ team, waarbij de richtlijnen van het RIVM gelden als uitgangspunt, eventueel aangevuld met bedrijfsspecifieke maatregelen. Veel van onze bedrijven en daarmee ook onze medewerkers werken op de locatie van de opdrachtgever. Wij volgen – naast onze eigen maatregelen – ook de maatregelen van onze opdrachtgevers.

Maatregelen ADG
In grote lijnen komen onze maatregelen neer op het volgende (met mogelijk enkele verschillen per ADG groepsmaatschappij):

  • Medewerkers die thuis kunnen werken, werken zoveel mogelijk vanuit huis;
  • Medewerkers in bedrijfskritische functies of rollen werken in verschillende ploegen;
  • Medewerkers die werkzaam zijn in meldkamers werken minimaal twee meter van elkaar verwijderd;
  • Binnen ziekenhuizen werken onze medewerkers met volledige bescherming (materialen en middelen);
  • Vergaderingen, bijeenkomsten en overleggen met collega’s, klanten en relaties vinden zoveel mogelijk telefonisch, via MS Teams of Skype plaats.

Bovenstaande maatregelen zijn verlengd tot 19 januari 2021.

We doen er alles aan om onze dienstverlening – binnen de huidige richtlijnen – zo optimaal mogelijk uit te voeren.

Heeft u vragen over bovengenoemde maatregelen dan kunt u contact opnemen met Ron Steenkuijl, op 06-51427618 of r.steenkuijl@adgdienstengroep.com.