Vacature: ADG zoekt directiesecretaresse

Voor het directiesecretariaat in Almelo zoeken wij voor minimaal 32 uur per week een DIRECTIESECRETARESSE

WERKZAAMHEDEN

Je houdt het overzicht en coördineert zelfstandig complexe secretariële en administratieve werkzaamheden, zoals notuleren, het bewaken en opvolgen van actiepunten en besluiten, het beantwoorden en opstellen van e-mails/brieven.
Je behandelt de e-mailberichten, inkomende telefoongesprekken en andere vormen van correspondentie op prioriteit en je bepaalt daarbij de meest passende vorm van behandeling.
Jij bent het eerste aanspreekpunt van onze directieleden en beheert hun complexe agenda’s van dag tot dag. Je bewaakt acties en termijnen en jaagt ze na.

WAT VRAGEN WIJ?

  •  Secretariële opleiding afgerond op mbo+/ hbo niveau;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als directiesecretaresse of managementassistent;
  • Notuleerervaring, een goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Je kunt goed overweg met de gangbare pakketten van MS Office;
  • Je bent secuur, ondernemend en klantvriendelijk. Je durft de touwtjes in handen te nemen om te zorgen dat de agenda’s en documenten op orde zijn;
  • Je bent dienstverlenend, kunt goed luisteren en weet summiere informatie goed te interpreteren;
  • Het secretariaat hecht veel waarde aan een echte teamplayer als collega. Naast eerder genoemde kwaliteiten betekent dat dat je sociaal bent ingesteld en gericht bent op samenwerken.

WAT BIEDEN WIJ?

Je wordt onderdeel van een hechte familie, waarbij jij als mens centraal staat. Daarnaast bieden we je een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, gecombineerd met een goed arbeidsvoorwaardenpakket, zoals een 13e maand en een passend salaris.

 

Solliciteren?

Je sollicitatie met CV is welkom bij:

ADG dienstengroep B.V.
t.a.v. mevrouw J.M. Huinink, HR manager,
j.huinink@adgdienstengroep.com